Hands on Events
Meld je nu aan
Als jij ook wilt werken op leuke events!

Events

Ieder evenement dient een ander doel. Van festivals, sportevenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, congressen, seminars, workshops tot aan productpresentaties kunnen de medewerkers van Hands on Events ingezet worden. Zowel tijdens het evenement als in de op- en afbouw kan Hands on Events ondersteunen in bijvoorbeeld:

Garderobemedewerkers

Op evenementen laten bezoekers graag hun jas of tas op een veilige plek achter. De garderobemedewerkers van Hands on Events kunnen de persoonlijke eigendommen van uw gasten netjes en met zorg opbergen en er vervolgens toezicht op houden.

Alcoholcontroleurs

Met de strenge regels van de overheid met betrekking tot het consumeren van alcohol zien wij steeds vaker de behoefte naar ondersteuning hierbij. Hiervoor zetten wij onze geselecteerde alcoholcontroleurs in. Deze groep mensen boven de 25 jaar houden zich tijdens het festival bezig met de controle op het consumeren van alcohol onder de 18 jaar. Dit kan door controle achter de bar, op het terrein en doormiddel van NIXX teams die over het terrein of bij de ingang leeftijd controleren en hiervoor de juiste leeftijdsbandjes uitdelen.

Heftruckchauffeurs

Voor, tijdens en na het festival is er vaak behoefte aan goede en ervaren heftruckchauffeur. Hiervoor werkt Hands on Events alleen met gediplomeerde heftruckchauffeurs die stuk voor stuk al een jaren lange ervaring hebben met werkzaamheden op beurzen en festivals.

Voor evenementen verzorgen wij tevens horeca, promotion, hospitality en sales medewerkers.