DIENSTEN

Festivals & events

Een feest om met ons te werken

Werken op een gaaf festival of een mooi event? Bij Hands on Events kun je wekelijks kiezen waar jij wilt werken. De ene week heb je uitzicht op een mega grote mainstage en de andere week sta jij als medewerker bar bij een voetbalwedstrijd.

Hands on Events heeft meer festivals en events dan ooit in haar agenda staan. Soms valt er bijna niet te kiezen. Ga je voor een weekend Concert at Sea waar jij kunt kamperen met je vrienden of kies je liever voor een klein 1-daags festival zoals Fluff Disco bij SOIA in Utrecht.

FUNCTIES

Ga aan de slag als:

Barhoofd

De juiste opstelling maken achter de bar kunnen we aan jou overlaten. Jij zorgt ervoor dat iedereen op de juiste plek staat.

Barmedewerker

Jij zorgt ervoor dat de bezoekers een mooi drankje krijgen. Samen met je collega’s heb je een top dag achter de festivalbar.                   

Kassamedewerker

Jij ziet letterlijk iedere bezoeker langskomen en bent het visitekaartje van het festival. Muntjes nodig? Jij rekent wel even af!

Een band voor het leven

We zullen er niet om heen draaien. Op een festival is het hard werken, maar ook hard genieten. Het zijn lange dagen waarbij je best eventjes op je benen moet kunnen blijven staan. Toch maak je onvergetelijke momenten mee die je samen beleefd en je altijd bij zullen blijven.