Hands on Events
Meld je nu aan
Als jij ook wilt werken op leuke events!

De kracht van Hands on Events

Hands on Events is van start gegaan als schakel tussen werkgevers en werknemers voor horeca ondersteuning tijdens events. In een aantal jaar is Hands on Events uitgegroeid tot een professionele partner op het gebied van personeelsinzet voor:

Waar vind u ons?

Hands on Events is te vinden op diverse grote en kleine evenementen en festivals. Op beurzen en evenementen kunt u met een glimlach ontvangen worden door de Hands on Events gastvrouwen of kunt u de promotiemedewerkers tegenkomen die u kennis laten maken met nieuwe producten. Hands on Events staat in de branche bekend om de inzet van de mobiele (bier)teams. U kent wellicht de biertassen wel waarmee het team geen enkele locatie tijdens een evenement vergeet te voorzien van een mooi getapt biertje. Ook in horeca gelegenheden zetten we koks en medewerkers bediening in bij tijdelijk personeelstekort of ziekte van het vaste personeel.

Op zoek naar professioneel personeel of een toffe baan?

Bent u op zoek naar enthousiast en kwalitatief goed opgeleid personeel om uw bedrijf op tijdelijke basis te versterken? Of ben je juist op zoek naar een toffe baan waar je jouw kwaliteiten kunt inzetten? Hands on Events verbindt onze opdrachtgevers en onze medewerkers graag met elkaar!

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor werkgevers verzorgen we opgeleid personeel die van waarde is voor het bedrijf. Daarbij kan je denken aan professionele service, gastvrijheid, hoog werktempo en het gewenste resultaat. Voor onze werknemers zorgen we voor goede werkomstandigheden en persoonlijke ontwikkeling waarbij ook plezier in het werk niet vergeten wordt!