VEELGESTELDE VRAGEN

En de antwoorden

We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk antwoorden te verzamelen. Staat je antwoord er niet bij? Neem dan persoonlijk contact met ons op.

externalId=goat-faq-overview-1.1.4.0.1&filter[active]=1
Heb ik ervaring nodig om te werken op een festival?

Om te werken op een festival heb je geen ervaring nodig. Na je aanmelding verzorgen wij trainingen zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor je eerste werkdag op een festival. Als je achter een festivalbar staat, zul je ervaren dat er diverse werkzaamheden zijn. Het barhoofd of een van je ervaren collega's van die dag, zal je alle kneepjes van het vak leren. 

 

Meer weten? Kijk eens op onze pagina werken bij.

Hoe meld ik me aan voor een dienst in Clevergig?

Hoe plan ik een dienst in de app Clevergig?

 

Voordat je een dienst in Clevergig kunt plannen dien je alles te hebben ingevuld bij Fooks. Hierna krijg je toegang tot alle diensten die wij aanbieden.

  • Open je App
  • Boven in je app staat: Open - Aangemeld - Bevestigd en Afgerond
  • Navigeer naar Open
  • Scroll naar de dienst die je wilt plannen
  • Klik op de dienst
  • Bekijk goed alle info en check of je kunt werken op de datum.
  • Bekijk of je naar de locatie kunt komen qua vervoer
  • Bevestig je dienst

Nu kun je jouw geplande dienst en alle info terug vinden bij bevestigd.

 

Het kan het zijn dat je vriend of vriendin meer diensten ziet dan jij. Dit komt omdat hij of zij zich dan apart heeft opgegeven voor bijvoorbeeld horecadiensten. Wil jij je ook aanmelden voor meer diensten dan alleen events. Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik me ziekmelden?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat jij ziek wordt op de dag van de dienst. Je kunt je telefonisch afmelden tussen 08.00u en 09.00u bij de projectleider. Wie dit is kan je altijd terugvinden in Clevergig bij de dienst details. 

Moeten de diensten nog goedgekeurd worden als ik reageer?

Bij de meeste diensten sta je gelijk ingepland op het moment dat jij reageert op een dienst en jezelf beschikbaar stelt. Hou daar ook rekening mee wanneer je reageert op een dienst. Deze kan je namelijk niet zelf meer annuleren. Deze diensten hebben in de app aan de linkerkant een groene rand.