/pages/page/media/medium[active="1"][type="2"][1]
OVER ONS

Werken bij Hands on Events?

Zoek jij een flexibele bijbaan als festival-, horeca- of barmedewerker waarin je zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt? Dan zoekt Hands on Events jou!

Lijkt het jou geweldig om te werken op de tofste evenementen, festivals of horeca gelegenheden? We zoeken altijd frisse en enthousiaste medewerkers die in ons team passen. Of je nu veel of weinig ervaring hebt. Wij zijn van mening dat je goede medewerkers niet aanneemt maar opleidt. We geven diverse trainingen om je klaar te stomen voor het festivalseizoen en staan altijd voor je klaar. 

WERKEN BIJ

Wat bieden wij jou?

Werken met uitzicht op de mooiste festivaldagen en lekkere muziek, wat wil je nog meer?

Geld

Je werkt natuurlijk omdat je het méér dan leuk vindt, maar het moet ook wat opleveren!

Gezelligheid

Een fijne werksfeer met een leuk team zodat je af en toe bijna vergeet dat je aan het werk bent.

App

Je eigen mijn Hands on Events app om je aan te melden voor de functies en belangrijke informatie kunt terugvinden.

Training

Een training om jou volledig voor te bereiden op werkdagen die je nooit meer zult vergeten!
OVER ONS

Werk dat bij je past

Het maakt bij Hands on Events niet uit hoeveel ervaring je hebt. Voordat het seizoen begint vinden er diverse trainingen plaats, zodat jij weet wat je te wachten staat. In onze trainingen leggen we je uit hoe het werkt op een festival locatie als evenementenmedewerker en nemen we een festivaldag van a tot z met je door, waarbij alles aan bod komt. Uiteindelijk leer je natuurlijk de kneepjes van het vak het beste tijdens een echte festivaldag.   

 

In een festivalbar zijn er diverse werkzaamheden die je als team uitvoert. Of je nu de drankbestellingen aanneemt of de biertjes zelf tapt. Het barhoofd zal je altijd op een plek laten beginnen waar jij het beste presteert. Als medewerker bar zul je jezelf doen verbazen aan het einde van de dag. 
AANTAL EVENTS VERZORGD

430

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb nog wat vragen

externalId=goat-werken-bij-4.1.2.0.1&filter[active]=1
Heb ik ervaring nodig om te werken op een festival?

Om te werken op een festival heb je geen ervaring nodig. Na je aanmelding verzorgen wij trainingen zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor je eerste werkdag op een festival. Als je achter een festivalbar staat, zul je ervaren dat er diverse werkzaamheden zijn. Het barhoofd of een van je ervaren collega's van die dag, zal je alle kneepjes van het vak leren. 

 

Meer weten? Kijk eens op onze pagina werken bij.

Hoe meld ik me aan voor een dienst in Clevergig?

Hoe plan ik een dienst in de app Clevergig?

 

Voordat je een dienst in Clevergig kunt plannen dien je alles te hebben ingevuld bij Fooks. Hierna krijg je toegang tot alle diensten die wij aanbieden.

  • Open je App
  • Boven in je app staat: Open - Aangemeld - Bevestigd en Afgerond
  • Navigeer naar Open
  • Scroll naar de dienst die je wilt plannen
  • Klik op de dienst
  • Bekijk goed alle info en check of je kunt werken op de datum.
  • Bekijk of je naar de locatie kunt komen qua vervoer
  • Bevestig je dienst

Nu kun je jouw geplande dienst en alle info terug vinden bij bevestigd.

 

Het kan het zijn dat je vriend of vriendin meer diensten ziet dan jij. Dit komt omdat hij of zij zich dan apart heeft opgegeven voor bijvoorbeeld horecadiensten. Wil jij je ook aanmelden voor meer diensten dan alleen events. Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik me ziekmelden?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat jij ziek wordt op de dag van de dienst. Je kunt je telefonisch afmelden tussen 08.00u en 09.00u bij de projectleider. Wie dit is kan je altijd terugvinden in Clevergig bij de dienst details. 

Moeten de diensten nog goedgekeurd worden als ik reageer?

Bij de meeste diensten sta je gelijk ingepland op het moment dat jij reageert op een dienst en jezelf beschikbaar stelt. Hou daar ook rekening mee wanneer je reageert op een dienst. Deze kan je namelijk niet zelf meer annuleren. Deze diensten hebben in de app aan de linkerkant een groene rand.