Désirée verheugt zich enorm op het werken tijdens North Sea Jazz Festival

Ongeveer een jaar geleden draaide Désirée haar eerste dienst voor Hands on Events. Désirée wilde graag achter de bar werken op North Sea Jazz Festival en na flink wat googelen kwam ze bij Hands on Events uit. Schenken en bier tappen had ze al wat ervaring mee, dus dit horeca bijbaantje was niet 100% vreemd voor haar. 

“Toen ik mij aangemeld had, ben ik zo snel mogelijk de trainingsavond gaan volgen. Het eerste feestje om te werken was al snel. Soenda Festival in Utrecht was voor mij het eerste festival waar ik voor Hands on Events ging werken”

Terwijl ze eigenlijk voor North Sea Jazz Festival had ingeschreven, ging Désirée al snel aan de gang bij andere feesten. Hierdoor had ze al enige ervaring die ze goed kon gebruiken tijdens North Sea Jazz Festival. Désirée kon daardoor haar collega’s goed helpen die minder ervaring hadden. 

Wat vind je er zo leuk aan om op festivals achter de bar te werken?

“De energie die het je geeft en dat je dat ook weer door kan geven naar anderen. Ik heb tot nu toe zo ontzettend veel leuke mensen mogen ontmoeten. Vaak ben ik niet de jongste in de bar met mijn 53 jaar.” Désirée zou het leuk vinden om met meer mensen van haar leeftijd te werken. “Je werkt veel met jonge mensen en daar moet je wel voor open staan. Ik vind dat enorm leuk, want ik leer iedere dienst weer nieuwe dingen. En de jongere generatie leert ook weer wat van mij.”

Désirée heeft in het afgelopen jaar veel mensen leren kennen en ook nieuwe vrienden gemaakt. “Ankica leerde ik tijdens de trainingsavond kennen en zij is inmiddels een vriendin van mij geworden. We proberen samen ook dezelfde diensten te pakken.”

Dit jaar verheugt Désirée zich ook weer enorm op het werken tijdens North Sea Jazz Festival. “Vorig jaar heb ik diverse werkzaamheden gedaan. Schenken vind ik het leukste om te doen. Maar tijdens North Sea Jazz mocht ik ook mixen. Ook heb ik in de wijnbar gestaan, dat vond ik fantastisch. Zo heb ik het festival op verschillende plekken mogen ervaring.”

Wil jij net zoals Désirée ook 7, 8 en 9 juli op North Sea Jazz Festival werken achter de bar? Meld je dan nu snel aan!

Sta je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel via deze link.

UPDATES

Bekijk ook deze updates

externalId=goat-updates-1.1.2.1.1&filter[active]=1