Eerste festivals en events toegevoegd aan de agenda van 2022!

Het wordt een mega druk seizoen, waar je wekelijks samen met je vrienden kunt komen knallen achter de bar. We kunnen aan het einde van het jaar alvast een paar grote namen bekend maken! Met de bomvolle agenda voor 2022 is voor iedereen voldoende keuze!

 

Concert at Sea
Een weekend lang werken en kamperen op een van de mooiste festivals van Nederland?  We zijn mega trots om bekend te mogen maken dat we van donderdag 30 juni t/m zaterdag 2 juli samen met jullie achter de bar mogen gaan knallen! Bij Concert at Sea kun je meerdere dagen werken en is er een gezellige crewcamping waar je kunt overnachten. Hier worden nieuwe vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt. Omdat Zeeland natuurlijk een stukje karren is, zullen de meeste medewerkers meerdere dagen werken.

 

SLAM Koningsdag
Oh Yeah! De dikste Koningsdag vieren we samen achter de bar in Alkmaar. Tijdens SLAM Koningsdag werk je achter de bar en zie je ook nog eens alle top dj's en artiesten voorbij komen. Dit wil je niet missen!

 

Concert Anouk Malieveld & Parkpop
Anouk keert na lange tijd weer terug op het podium. Op het Malieveld in Den Haag zal de Haagse Rockchick 11 juni een groot live optreden geven en jij kan erbij zijn! Het hele weekend werken? Pak 12 juni ook mee achter de bar tijdens de jubileum editie van Parkpop!

 

Soenda Festival
Op zaterdag 21 mei kun jij de biertjes gaan tappen op Soenda Festival 2022 in Utrecht. Soenda heeft jaarlijks de beste techno dj's van de wereld op het festival staan. Hier mag jij toch niet ontbreken?

UPDATES

Bekijk ook deze updates

externalId=goat-updates-1.1.2.1.1&filter[active]=1