Ein-de-lijk weer Alle Remmen Los!

Na zo’n 2 jaar mochten ein-de-lijk weer Alle Remmen Los. Met andere collega’s in de auto kwam ik het terrein opgereden en daar stond Rebecca ons allebei de dagen een grote glimlach op te wachten.  Eenmaal in de bar aangekomen voelde het weer als vanouds en gelijk vertrouwd. Wat heb ik dit gemist zeg. En volgens mij hadden de bezoekers precies hetzelfde gevoel. De sfeer zat er enorm goed in en het bier vloeide rijkelijk.


Omdat dit een van de eerste evenementen was, waren er ook nieuwe collega’s bijgekomen die er voor het eerst waren. Ik vind het dan ook extra leuk om de nieuwe collega’s op zo’n dag ontzettend veel te zien leren en eventueel te helpen waar nodig. Als ze bepaalde handigheden ontdekken of door hebben, geniet ik extra van de blijdschap die ze dan uitstralen. 


De sfeer in de bar zat er ook echt goed in, want er werd ook wel echt een goed gefeest tussen het werken door. Ik zag zo ontzettend veel plezier bij mijn collega’s. Ik ben heel erg blij dat het festivalseizoen weer gestart is en ik hoop deze zomer nog veel mooie evenementen te draaien voor Hands on Events

UPDATES

Bekijk ook deze updates

externalId=goat-updates-1.1.2.1.1&filter[active]=1