Seizoen nu echt van start - Duikboot Festival 2023

Over Duikboot Lentefestival 
Met Duikboot Lente Festival trappen wij officieel het seizoen af. Het door Elevation Events georganiseerde festival vindt plaats in het Breepark in Breda en biedt ruimte ongeveer 10.000 bezoekers. Hands on Events is voor deze editie verantwoordelijk voor het barpersoneel. Dit in opdracht van LOC7000 

Onze medewerkers 
Onze barmedewerkers genoten tijdens Duikboot volop van de dj's die Techno, House en Urban draaide. Verdeeld over vijf barren zorgen onze toppers voor heerlijke cocktails, vers getapte biertjes en natuurlijk de nodige waterflesjes! 

Ook werken op een festival? 
Wil jij ook eens achter de bar werken en naar je favoriete muziek luisteren? Meld je dan via het aanmeldformulier, en wie weer sta jij volgende week al te knallen. 

Andere festivals 
Duikboot Festival is een van de vele festivals van Elevation Events. Overige festivals zijn onder andere Soenda, Smeerboel en Orbit. De festivals kenmerken zich door grappige aankleding, een gezonde dosis humor en een volledig vegetarisch aanbod aan eten. Ook staat duurzaamheid hoog aangeschreven. Er wordt met een statiegeld systeem gewerkt en een afvalplan. 

Nina was aan het werk in bar 4! 
Voor Nina is het werken achter de bar niet nieuw. Ook tijdens Duikboot was ze weer van de partij met haar vrienden. Ze maakt achter de bar heel wat mee. Vandaag hebben we haar gevolgd. Lees hier haar hele verhaal. 

We zijn nu echt begonnen. Next stop? Boeruh Rock. 

UPDATES

Bekijk ook deze updates

externalId=goat-updates-1.1.2.1.1&filter[active]=1