Gianna werkt bij Starbucks via Hands on Events

Sinds oktober 2021 werkt Gianna Everse via Hands on Events bij Starbucks. Ze is werkzaam bij diverse locaties langs de A12 en de A2 bij Breukelen en Harmelen. Nu ze de Starbucks trainingen achter de rug heeft, maakt ze ieder weekend de lekkerste bekers koffie. Hoe heeft Gianna de afgelopen tijd ervaren? Ze vertelt er meer over.

 

Waarom werken bij Starbucks zo leuk is.
Iedereen kent Starbucks, het is een leuk merk en daarnaast vindt iedereen het lekker. Zelf ben ik een enorme koffieliefhebber en vindt het leuk dat ik hiermee tijdens werk aan de slag kan. Het is een super leuk team, iedereen is erg aardig en neemt de tijd om je alles uit te leggen. 

 

Trainingsavonden 
Voor dat we konden beginnen hebben we een aantal trainingen gevolgd bij Starbucks Ruwiel. Deze trainingen heb je echt nodig om te kunnen beginnen. Het is net even wat ingewikkelder dan een festivalbar. Je leert hier alle basisprincipes die je toepast tijdens je dienst. Ook krijg je het verhaal mee achter Starbucks, wat ik erg leuk vond. De opleiding was vooral erg leuk en leerzaam . De tijd vloog voorbij en het werd op een duidelijke manier uitgelegd wat we allemaal gingen doen.

 

Hoe ziet een werkdag eruit
Tijdens de eerste werkdag werden we opgevangen door de andere medewerkers. We kregen onze kleding en konden direct aan de slag. Je hebt diverse werkzaamheden tijdens een werkdag. Je draait kassa, je maakt koffie of je zet alles klaar. Zo wisselen we de hele dag door. Dat is wel lekker want je doet nooit de hele dag hetzelfde en dag vliegt zo voorbij. Soms denk ik dat een dag van 8 uur maar 3 uur heeft geduurd.

 

De Starbucks koffie
De lekkerste koffie om de te drinken vind ik nog altijd de cappuccino! De Caramel Machiatto vind ik zelf het leukste om te maken. Door de caramel aan te brengen maak je er echt iets moois van.  Je hebt enorm veel verschillende smaken, deze hebben ook allemaal afkortingen. In het begin is dit wel even wennen, maar na een tijdje zit je er wel in.

 

Naast de koffie is het werken bij Starbucks echt een goede keuze geweest. Het is een ontzettend leuk team waar direct in wordt opgenomen. Door de diverse locaties werk je vaak met verschillende mensen. Door dat je elkaar nodig hebt tijdens het werk leer je ze ook echt goed kennen. Het is een uitdagende baan die niet snel verveeld, ik kan het iedereen aanraden!

UPDATES

Bekijk ook deze updates

externalId=goat-updates-1.1.2.1.1&filter[active]=1