Werken bij Hands on Events?

Wil jij werken op de tofste events of op leuke horeca locaties met gezellige collega's? Meld je aan! Naast het werken spaar je automatisch voor leuke cadeautjes en organiseren we toffe trainingen en uitjes.
 

OVER ONS

Het gezelligste team van Nederland

Plezier in je werk staat bij Hands on Events centraal. Samen met je vrienden werken op een gaaf festival. Te mooi om waar te zijn? Dacht het niet!
4550a5d7-dc5b-5cdb-1396-8843d68cdbac,456b84a8-dc5b-5cdb-1396-8843d68cdbac,4575e7a1-dc5b-5cdb-1396-8843d68cdbac
Werk samen met jouw vrienden

Samen met je vrienden maak je er een onvergetelijke tijd van.

Bepaal zelf wanneer je werkt

Je bepaalt zelf wanneer je werkt en wanneer je vrij bent.

Binnen 7 dagen geld op je rekening

Werk via ons payroll bedrijf en ontvang razendsnel jouw loon

OVER ONS

Werk dat bij je past

Het maakt bij Hands on Events niet uit hoeveel ervaring je hebt. Voordat het seizoen begint vinden er diverse trainingen plaats, zodat jij weet wat je te wachten staat. In onze trainingen leggen we je uit hoe het werkt op een festival locatie als evenementenmedewerker en nemen we een festivaldag van a tot z met je door, waarbij alles aan bod komt. Uiteindelijk leer je natuurlijk de kneepjes van het vak het beste tijdens een echte festivaldag.   

 

In een festivalbar zijn er diverse werkzaamheden die je als team uitvoert. Of je nu de drankbestellingen aanneemt of de biertjes zelf tapt. Het barhoofd zal je altijd op een plek laten beginnen waar jij het beste presteert. Als medewerker bar zul je jezelf doen verbazen aan het einde van de dag. 
AANTAL EVENTS VERZORGD

430